Prima pagina Despre noi Parteneriate Proiecte Publicatii Video Protectie Date Personale Contact Facebook

Parteneriat public-privat pentru calitate in furnizarea de servicii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita - cod SMIS 40135

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013, cod SMIS 40135

Intr-un moment de transformare a sistemului social din Romania, ce reflecta tendintele din plan european in ceea ce priveste furnizarea serviciilor sociale, proiectul isi propune sa sprijine dialogul intre organizatiile neguvernamentale si autoritatile locale intr-un domeniu nou si necesar, prevazut de noua legislatie a asistentei sociale - concesionarea si contractarea de servicii sociale publice de catre ONG-uri. Prin actiuni concrete de instruire, seminarii de dezbatere organizate in cele trei judete tinta si elaborarea unor propuneri metodologice, acest proiect va contribui la consolidarea parteneriatului public – privat si la imbunatatirea capacitatii organizatiilor de a contracta si presta servicii sociale de calitate.

Proiectul s-a finalizat cu succes iar seminarul de inchidere a avut loc pe 10 octombrie 2013. Consultati comunicatul de presa. Va prezentam spre consultare doua lucrari finalizate in cadrul proiectului SMIS 40135:

A fost finalizat Raportul de Analiza a Nevoilor de Formare; pentru consultare, click aici

Al patrulea numar al buletinului informativ “DIALOG”! se poate descarca aici

Al treilea numar al buletinului informativ “DIALOG”! se poate descarca aici se poate descarca aici

Al doilea numar al buletinului informativ “DIALOG”! se poate descarca aici se poate descarca aici

Primul numar al buletinului informativ “DIALOG”! se poate descarca aici se poate descarca aici

Pentru mai multe informatii despre proiect click aici!

!!!Nou!!!

Continuam traditia buletinului informativ electronic “DIALOG”, realizat in proiectul “Parteneriat public – privat pentru calitate in furnizarea de servicii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita”! Va invitam sa consultati noul BIE “DIALOG” pe care asociatia CRIPS l-a realizat in proiectul “Reteaua Judeteana VIP – Voluntariat, Initiative, Profesionalism”, continuand promovarea acelorasi valori de colaborare public-privat si solidaritate sociala:

In data de 24 iunie 2015 s-a derulat la Bucuresti intalnirea cu expertii de la nivelul DGASPC-urilor implicate in cadrul Proiectului CRIPS-UNICEF „Retele comunitare pentru Prevenirea Abandonului Scolar Retele PAS 2014-2015” in cadrul Campaniei Nationale de Participare Scolara “Hai la scoala!” coordonate de UNICEF. In cadrul activitatii “Atelier de lucru cu experti judeteni”, au fost analizate activitatile derulate in cadrul proiectului, unul dintre aspectele importante fiind parteneriatul public-privat in domeniul asigurarii integrate a drepturilor copilului la nivel de comunitate locala, la nivel judetean si national. In cadrul dezbaterii privind parteneriatul public-privat, am diseminat rezultatele proiectului „Parteneriat public-privat pentru calitate in furnizarea de serviocii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita” cod SMIS 40135, fiecare participant primind cate un exemplar din ghidul „Repere pentru imbunatatirea parteneriatului public-privat in domeniul social – ghid pentru ONG-uri” si lucrarea „Mecanismul de contractare a serviciilor sociale de catre organizatii neguvernamentale – Experiente si propuneri”. Acestia au fost orientati si spre site-ul wwww.crips.ro care contine elemente de interes despre derularea proiectului SMIS 40135.

La reuniune au participat reprezentanti ai urmatoarelor DGASPC-uri: Botosani, Buzau, Cluj, Valcea, Bacau, Arges, Mures, Mehedinti.

Actualitati - arhiva: click aici

Va invitam sa vizitati periodic site-ul nostru si sectiunea dedicata proiectului.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca la data de 11.04.2014 CRIPS a primit din partea AMPODCA Certificatul de Excelenta pentru implementarea proiectului Parteneriat public-privat pentru calitate in furnizarea de servicii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita, cod SMIS 40135.

Dorim sa felicitam echipa de proiect: Mirela Turcu, Aurora Toea, Sorin Chirila, Cristina Bagoli, Laura Miritescu, Carmen Secareanu, Paul Marcu; Mirela Mandroc, Felicia Mihai, Luciana Bianu, Ovidiu Turcu, Madalina Toma si multe alte persoane care au determinat reusita acestui proiect.

Suntem onorati de aceasta recunoastere a proiectului, a asociatiei noastre si a partenerilor din sistemul public si din ONGuri
Prima pagina Despre noi Parteneriate Proiecte Publicatii Video Protectie Date Personale Contact Facebook