Prima pagina Noutati Parteneriate Proiecte Publicatii Video GDPR Despre noi Contact CRIPS Online Facebook

Parteneriat public-privat pentru calitate in furnizarea de servicii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita - cod SMIS 40135

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013, cod SMIS 40135

Intr-un moment de transformare a sistemului social din Romania, ce reflecta tendintele din plan european in ceea ce priveste furnizarea serviciilor sociale, proiectul isi propune sa sprijine dialogul intre organizatiile neguvernamentale si autoritatile locale intr-un domeniu nou si necesar, prevazut de noua legislatie a asistentei sociale - concesionarea si contractarea de servicii sociale publice de catre ONG-uri. Prin actiuni concrete de instruire, seminarii de dezbatere organizate in cele trei judete tinta si elaborarea unor propuneri metodologice, acest proiect va contribui la consolidarea parteneriatului public � privat si la imbunatatirea capacitatii organizatiilor de a contracta si presta servicii sociale de calitate.

Proiectul s-a finalizat cu succes iar seminarul de inchidere a avut loc pe 10 octombrie 2013. Consultati comunicatul de presa. Va prezentam spre consultare doua lucrari finalizate in cadrul proiectului SMIS 40135:

A fost finalizat Raportul de Analiza a Nevoilor de Formare; pentru consultare, click aici

Al patrulea numar al buletinului informativ �DIALOG�! se poate descarca aici

Al treilea numar al buletinului informativ �DIALOG�! se poate descarca aici se poate descarca aici

Al doilea numar al buletinului informativ �DIALOG�! se poate descarca aici se poate descarca aici

Primul numar al buletinului informativ �DIALOG�! se poate descarca aici se poate descarca aici

Pentru mai multe informatii despre proiect click aici!

!!!Nou!!!

Continuam traditia buletinului informativ electronic �DIALOG�, realizat in proiectul �Parteneriat public � privat pentru calitate in furnizarea de servicii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita�! Va invitam sa consultati noul BIE �DIALOG� pe care asociatia CRIPS l-a realizat in proiectul �Reteaua Judeteana VIP � Voluntariat, Initiative, Profesionalism�, continuand promovarea acelorasi valori de colaborare public-privat si solidaritate sociala:

In data de 24 iunie 2015 s-a derulat la Bucuresti intalnirea cu expertii de la nivelul DGASPC-urilor implicate in cadrul Proiectului CRIPS-UNICEF �Retele comunitare pentru Prevenirea Abandonului Scolar Retele PAS 2014-2015� in cadrul Campaniei Nationale de Participare Scolara �Hai la scoala!� coordonate de UNICEF. In cadrul activitatii �Atelier de lucru cu experti judeteni�, au fost analizate activitatile derulate in cadrul proiectului, unul dintre aspectele importante fiind parteneriatul public-privat in domeniul asigurarii integrate a drepturilor copilului la nivel de comunitate locala, la nivel judetean si national. In cadrul dezbaterii privind parteneriatul public-privat, am diseminat rezultatele proiectului �Parteneriat public-privat pentru calitate in furnizarea de serviocii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita� cod SMIS 40135, fiecare participant primind cate un exemplar din ghidul �Repere pentru imbunatatirea parteneriatului public-privat in domeniul social � ghid pentru ONG-uri� si lucrarea �Mecanismul de contractare a serviciilor sociale de catre organizatii neguvernamentale � Experiente si propuneri�. Acestia au fost orientati si spre site-ul wwww.crips.ro care contine elemente de interes despre derularea proiectului SMIS 40135.

La reuniune au participat reprezentanti ai urmatoarelor DGASPC-uri: Botosani, Buzau, Cluj, Valcea, Bacau, Arges, Mures, Mehedinti.

Actualitati - arhiva: click aici

Va invitam sa vizitati periodic site-ul nostru si sectiunea dedicata proiectului.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca la data de 11.04.2014 CRIPS a primit din partea AMPODCA Certificatul de Excelenta pentru implementarea proiectului Parteneriat public-privat pentru calitate in furnizarea de servicii sociale in judetele Alba, Botosani si Ialomita, cod SMIS 40135.

Dorim sa felicitam echipa de proiect: Mirela Turcu, Aurora Toea, Sorin Chirila, Cristina Bagoli, Laura Miritescu, Carmen Secareanu, Paul Marcu; Mirela Mandroc, Felicia Mihai, Luciana Bianu, Ovidiu Turcu, Madalina Toma si multe alte persoane care au determinat reusita acestui proiect.

Suntem onorati de aceasta recunoastere a proiectului, a asociatiei noastre si a partenerilor din sistemul public si din ONGuri
Prima pagina Noutati Parteneriate Proiecte Publicatii Video Protectie Date Personale Despre noi Contact Facebook