Prima pagina Despre noi Parteneriate Proiecte Publicatii Video Contact Facebook

  NOU!!!!


Sectiunea VIDEO a site-ului este acum online! Click aici sau in meniul de mai sus!Atelierul de meserii - Cooperare transnationala, servicii de consiliere in cariera, calificare si recalificare pentru angajatii din regiunile de dezvoltare Centru, Nord-Vest, Nord-Est, Sud-Vest, Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti si Ilfov - Contract nr: POSDRU/164/2.3/S/134056

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!”, Axa Prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii” Domeniul major de interven?ie 2.3 " Acces si participare la formare profesionala continua” -

Noutati

Decembrie 2015

La incheierea proiectului ID134056 “Atelierul de meserii”, ne bucuram ca am indeplinit toti indicatorii la care asociatia CRIPS s-a angajat in calitate de partener al Fundatiei World Vision. Am organizat si finalizat cu bine 14 cursuri calificare Lucrator Social si 8 cursuri calificare Infirmiera in toate regiunile de implementare a proiectului, contribuind la cresterea profesionalismului resurselor umane din sistemul de asistenta sociala. Astfel, la finalul cursurilor organizate de CRIPS au obtinut certificate de calificare / recalificare in cele doua ocupatii 614 angajati ai Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Bucuresti – sectoarele 1 si 2 – si din judetele Alba, Botosani, Buzau, Constanta, Dolj, Ialomita, Mehedinti, Salaj, Satu Mare.

De asemenea, am realizat si lansat Centrul Virtual de Resurse „E-Formare” care se adreseaza furnizorilor de formare profesionale – site pe care il puteti consulta la adresa www.cvr-atelierul-de-meserii.ro.

Multumim pentru colaborare colegilor din parteneriatul de proiect si tuturor Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului mentionate.
Prima pagina Despre noi Parteneriate Proiecte Publicatii Video Contact Facebook