Prima pagina Noutati Parteneriate Proiecte Publicatii Video GDPR Despre noi Contact CRIPS Online Facebook
O conferinta de succes, care a marcat aniversarea de 20 de ani a asociatiei CRIPS

In data de 20 iunie 2017, asociatia CRIPS a organizat conferinta cu tema Empowerment individual si colectiv - concept si practici in munca sociala , in colaborare cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Universitatea din Bucuresti (FSAS-UB) si cu Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania (CNASR).

Acest eveniment a avut loc cu ocazia vizitei in Romania a expertului Yann Le Bosse, profesor la Departamentul Fundamente si Practici în Educație al Universitătii Laval din Quebec, Canada, profesor pe care CRIPS l-a cunoscut cu prilejul proiectului ERASMUS+ Development of the empowerment of educators and beneficiaries in the field of youth at risk and social exclusion, si ale carui lucrari au fost utilizate in proiectarea modulului IV de formare a educatorilor (Notiuni de baza pentru dezvoltarea capacitatii personale de actiune/ empowerment) in proiectul PEH021 EDUC PLUS (finantat in cadrul Programului RO10 Copii si tineri in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si promovarea incluziunii sociale -CORAI). Sosirea domnului profesor Yann le Bosse in Romania a fost un prilej de aprofundare a metodei de empowerment individual si colectiv aplicate in domeniul social, continuand demersurile initiate de CRIPS in proiectul PEH021 mentionat anterior.

Conferinta s-a desfasurat cu succes in amfiteatrul FSAS-UB din strada Panduri, nr 90, sector 5 Bucuresti. Atat interventia domnului profesor , cat si activitatile de suport din partea echipei CRIPS si partenerilor s-au realizat pe baza de voluntariat. Peste 240 de participanti au urmarit cu interes prezentarea domnului profesor, interventiile reprezentantilor CRIPS, FSAS-UB si CNSAS, precum si sesiunile de intrebari si raspunsuri.

Asociatia CRIPS multumeste in mod deosebit profesorului Yann Le Bosse, partenerilor implicati in organizarea evenimentului Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Universitatea din Bucuresti (FSAS-UB) si Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania (CNASR), Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, Federatiei FONPC, precum si tuturor Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului , respectiv organizatiilor neguvernamentale, reprezentate la conferinta.

Pentru consultarea prezentarii dlui profesor, varianta in limba engleza click aici.

Pentru consultarea sintezei in limba romana – click aici

Filmarile realizate cu prilejul conferintei „Empowerment individual si colectiv - concept si practici in munca sociala” au fost publicate pe Youtube – va invitam sa le vizionati:
1. Deschiderea Conferintei
2. Partea 1 a prezentarii profesorului Yann Le Bosse
3. Partea 1 Intrebari si opinii
4. Partea a 2-a a prezentarii profesorului Yann Le Bosse
5. Partea a 2-a Intrebari si opinii si inchiderea conferintei

Prima pagina Noutati Parteneriate Proiecte Publicatii Video Protectie Date Personale Despre noi Contact Facebook