Prima pagina Despre noi Parteneriate Proiecte Publicatii Video Protectie Date Personale Contact Facebook

  Noutati!

Pe parcursul lunii noiembrie 2019 desfasuram urmatoarele cursuri: pentru educatori / personal educativ din servicii pentru copii, pentru sefii de servicii sociale, pentru sefii / managerii de caz, pentru personalul din servicii sociale pentru copii/adulti cu handicap, pentru psihologi si asistenti sociali din sevicii sociale.

Astfel, cursurile se desfasoara la Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din judetele: Alba, Braila, Ialomita, Mures.Formare si integrare profesionala a tinerilor in risc de marginalizare

Finantator:
Uniunea Europeana, Phare Coeziune Economica si Sociala

Parteneri:
Consiliul Judeteana Ialomita (beneficiarul principal al grantului)

In calitate de partener al CJ Ialomita, CRIPS a org anizat cursurile pentru reperzentantii firmelor angajatoare si specialistii directiei care s-au implicat in pregatirea tinerilor. La sediul CRIPS au avut loc c onferinte pe tema protectiei sociale active sustinutre de prof. Luciano Berrocal din Spa nia conferinte la care au participat, pe langa specialistii din cadrul proiectului reprezentanti ai ANPH si ANOFM.

CRIPS a organizat impreuna cu CGE deplasarea in Spania a grupului de specialisti din judetele Ialomita si Calarasi si a asigurat int erpretariatul pe parcursul intregului program.
Prima pagina Despre noi Parteneriate Proiecte Publicatii Video Protectie Date Personale Contact Facebook